Noul HTC One M9

HTC One M9 s-a lansat oficial!

Ieri, 1 martie, la Barcelona a avut loc lansarea oficială a mult așteptatului HTC One M9. Acesta nu a fost lansat singur, ci împreună cu brățara fitness, HTC Grip și HTC Vive, ochelarii special creați pentru realitatea virtuală.

Începând de acum, nu mai avem nici un dubiu în privința design-ului și a perfomanței lui HTC One M9, urmașul oficial a lui HTC One M8.

Spre deosebire HTC One M8, One M9 vine cu o serie de lucruri noi și un design mult mai atrăgător!

La capitolul design, comparând zvonurile cu realitatea, la o primă butonare observăm că butonul de pornire s-a mutat pe marginea din partea dreaptă alături de butoanele pentru volum, ba mai mult, taiwanezii au renunțat la camera foto de pe spate și la tehnologia UltraPixeli, păstrând o singură cameră foto principală, astfel, HTC One M9 vine cu o cameră foto de 20 MP, protejată de zgârieturi de sticla din safir. 

La capitolul hardware, HTC One M9 vine dotat cu un display de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, iar bateria este de 2.840 mAh.

HTC One M9 va rula de pe Android 5.0 Lollipop cu Sense 7, cea mai deșteaptă interfață creată de HTC până acum și va fi disponibil în patru variante de culori: gri, roz, argintiu, auriu.

HTC One M9 va deveni mult mai deștept și mai atrăgător dacă cei care îl vor cumpără, vor achiziționa și carcasele care au fost lansate anul trecut dar care arată mult mai bine și fac mai multe lucruri, nu doar protejează telefonul.

Noul smartphone, One M9 va fi disponibil în Asia, Europa și America de Nord.

Ce părere aveți despre HTC One M9? 

Poate te intereseaza si