HTC One M9 - hands on

HTC One M9 se lansează în această după-amiază la Barcelona!

Au mai rămas doar câteva ore până când va începe Mobile World Congress, unul dintre cel mai așteptat eveniment din primăvara lui 2015. În cadrul acestui congres, branduri importante își vor lansa cele mai importante gadget-uri, printre ele aflându-se și taiwanezii de la HTC care îl vor lansa astăzi pe HTC One M9.

Dacă în urmă cu câteva zile pe internet a apărut primul video neoficial cu HTC One M9 în care toate zvonurile apărute până atunci se confirmau iar în evidență ieșeau marginile din jurului ecranului lui HTC One M9, care păreau să fie mult mai mici decât ale lui HTC One M8, astăzi, cu câteva ore înainte de lansarea oficială, a mai apărut un videoclip hands on cu HTC One M9.

În noul videoclip hands on a lui HTC One M9  sunt prezentate de la stânga la dreapta – mult așteptatul HTC One M9, One M9 și originalul One, în partea dreaptă.

Urmărind cu atenție fiecare detaliu a lui HTC One M9 din videoclip, observăm că taiwanezii au renunțat la Duo Camera pentru One M9, înlocuind shooter-ul UltraPixel cu un senzor high-res. Camera UltraPixel a rămas în partea din spate.


Poate te intereseaza si