camera lui S6

Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S Edge se lansează astăzi.

Astăzi, la Barcelona, sud-coreeni de la Samsung își lansează mult așteptatele modele de smartphone-uri – Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S Edge.

În câteva ore vom putea să confruntăm toate zvonurile care au apărut de-a lungul timpului, până la lansarea oficială și să vedem care dintre ele se concretizează.

Cu toate că Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S Edge sunt gata pregătite de lansarea și nimeni nu va mai face nicio schimbare la ele,  pe internet a apărut un videoclip care prezintă noi detalii despre aceste telefoane.

Conform informațiilor apărute în ultimul videoclip, Samsung Galaxy S Edge nu va avea două parți curbate, așa cum se așteaptă toată lumea, ci una singură, la care se adaugă o baterie ceva mai mare, cu 50mAh.

Știm că marea majoritate a zvonurilor includeau și faptul că telefoanelor vor veni cu slot pentru card microSD, însă se pare că nu va fi așa.

Spre deosebire de Samsung Galaxy S5, senzorul de amprentă a fost îmbunătățit semănând tot mai mult cu Touch ID-ul iPhone-urilor.

Samsung Galaxy S5 rămâne singurul model din marea familie Galaxy S rezistent la apă, deoarece noile telefoane nu au trecut cu brio testul rezistenței la apă.

În jurul orei 18:30 va începe evenimentul de lansarea a noilor modele din familia Galaxy S iar noi vă vom prezenta, în timp real, toate informațiile care apar.

Poate te intereseaza si