HTC One M9

Oficialii de la HTC spun că nici nu ne putem imagina ce ne aşteaptă pe 1 martie la MWC!

După ce pe net au aparut informaţii despre cum va arăta HTC One M9, Jeff Gordon, Senior Global Online Communications Manager la HTC, a postat pe Twitter că: “cea mai tare chestie de la evenimentul de lansare HTC de pe 1 martie este că nu ai nicio idee ce te aşteaptă”.

Asta înseamnă că toate informaţiile şi clipurile care au apărut până acum despre HTC One M9 nu dezvăluie decât foarte puţin despre smatphone şi că pe 1 martie vom avea parte de multe surprize de la HTC.

Una dintre surprize s-ar putea să fie despre One M9 Plus, care se pare că va avea display Quad HD de 5.2 inch, senzor de amprentă, şi care va fi mai mare, mai performant şi cu mult mai scump decât One M9.

Desigur, şi HTC One M9 ar putea să ne surprindă. Din câte ştim până la ora actuală, telefonul va avea procesor octa-core Snapdragon 810, display de 5 inch, 1080 p. Va avea speaker BoomSound, cameră principală de 20 MP, iar cea frontală de 5MP, RAM de 3GB şi 32 GB spaţiu de stocare. Va avea sistem de operare Android 5.0 Lollipop cu Sense 7 UI (probabil noua versiune Sense o să ne surprindă şi ea).

Rămâne de văzut ce dezvăluiri o să facă HTC pe 1 martie, la Barcelona! Până atunci mai trebuie să avem puţină răbdare!


Poate te intereseaza si