display prestigio

Prestigio lansează un nou model de smartphone, Prestigio Grace X3, cu design subțire, elegant și o cameră foto preformantă.

Prestigio anunță lansarea unui nou smartphone cu Android KitKat, o gamă variată de funcții si tehnologie de ultimă generație- Prestigio Grace X3.

În ciudă designului foarte subțire de numai 8mm, Prestigio Grace X3 cântărește doar 118 grame. Smartphone-ul este dotat cu ecran IPS de 4.5” ce oferă imagini clare și luminoase și contrast ridicat. Deoarece difuzorul este situat în partea de jos, sunetul nu se va pierde indiferent dacă smartphone-ul este pe birou sau în geantă. De asemenea, sunetul va fi perfect și în cazul apelurilor hands-free.

Grace X3-3

Pentru cei pasionați de fotografie, smartphone-ul oferă imagini de super calitate cu cameră de 8 megapixeli. Pentru a€œselfie” puteți folosi cameră de 5 megapixeli situată pe partea frontala a dispozitivului. Ambele camere beneficiază de senzor BSI (Back side illumination) și flash pentru imagini clare și de calitate chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau pe timpul nopții.

Camera foto a smartphone-ului Grace X3 are și următoarele caracteristici:

  • Fotografiere panoramică
  • Detectare față
  • Fotografiere continuă
  • Cronometru
  • Localizare geografică
  • Înregistrare voce
  • Detectare zâmbet

Grace X3-4

 

Prestigio Grace X3 dispune de sistemul de operare Android 4.4 KitKat cu posibilitatea de actualizare la variantă V5.0 Lollipop. Procesor puternic Quad Core 1.3 GHz, memorie RAM 1 GB și 8GB memorie incorporată pentru multitasking și procesare rapidă a comenzilor. La toate acestea se adaugă o baterie cu autonomie mare pentru a folosi smartphone-ul timp îndelungat cu o singură încărcare.

Prestigio Grace X3 suportă carduri micro SD de până la 32 GB pentru a păstra fotografii, documente sau înregistrări video. În plus, beneficiați de memorie cloud de 200 GB în mod gratuit timp de 1 an de zile cu Prestigio Multicloud. Smartphone-ul este compatibil cu Bluetooth 4.0, 3G și WiFi pentru a descărcă aplicații, muzică sau conectare la internet.

Prestigio Grace X3 este disponibil în magazinele de specialitate la prețul de: 499 lei.


Poate te intereseaza si