vei putea instala aplicatii de android pe blackberry

BlackBerry Passport şi celelalte dispozitive BB10 pot de acum înainte să downloadeze aplicaţii Android de pe Amazon Appstore.

După noul update al sistemului de operare, utilizatorii de BlackBerry 10 pot să folosească acum aplicaţii BlackBerry şi Android de pe Amazon Appstore.

BlackBerry 10 OS 10.3.1 a fost lansat joi şi a început să ruleze pentru dispozitivele BlackBerry 10, inclusiv pentru Passport, Z30, Z3, Z10, Q10 and Q5, dar şi pentru smartphone-urile Porsche Design P’9983 şi P’9982.

Noul update a adus însă şi alte îmbunătăţiri!

Compania vrea să introducă Asistentul BlackBerry, care va funcţiona precum Siri pentru Apple şi Cortana pentru Windows. Asistentul digital îi va ajuta pe utilizatorii telefoanelor BalckBerry să utilizeze aplicaţiile, să le răspundă la întrebări, verbal sau în scris.

BlackBerry Blend afişează pe computer sau pe tabletă mesajele, mailurile şi documentele pe care le ai în telefon. BlackBerry Hub a fost îmbunătăţit cu o nouă opţiune care se numeşte “Instant Actions”, care te ajută să îţi organizezi inbox-ul, fără să parcurgi toate mailurile individual.

Meeting Mode este o funcţie care îţi pune telefonul pe silent atunci când eşti într-o şedinţă, iar după ce şedinţa este gata, volumul revine la normal. În plus, BlackBerry îţi oferă posibilitatea să creezi un shortcut pentru fiecare literă a tastaturii şi să îi acorzi o funcţie.

De acum înainte poţi economisi cu 15% bateria telefonului fiindcă poţi să alegi aplicaţiile care să rămână active şi care să rămână pasive.

Noua versiune este disponibilă deja în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, şi o parte din Asia, urmând să fie lansată peste câteva săptămâni şi în SUA.

Poate te intereseaza si