Preturile fiecarui model de apple watch

Apple va produce în prima parte a anului 2015 între 5 şi 6 milioane de Apple Watch.

Jumătate dintre dispozitive produse vor fi modele entry-level Apple Watch Sport, iar o treime vor fi modele de nivel mediu.

Cât despre cele mai scumpe modele de ceasuri high-end, Apple Watch Edition,  care vor avea carcasă din aur de 18 karate, Apple a comandat o producţie mai mică în prima parte a anului, urmând ca în al doilea sfert al anului să producă peste un milion de ceasuri pe lună.

Experţii se aşteaptă ca aceste ceasuri de lux să aibă un mare succes în China unde vânzările de la Apple sunt în creştere.

Apple a anunţat că Apple Watch Sport va avea un preţ începând de la 349 de dolari, dar nu a dezvăluit cât vor costa şi celelalte modele. Ceasul din aur ar putea avea însă un preţ între 4.999 şi 9.999 de dolari, conform unor zvonuri.

Se estimează astfel că producţia de ceasuri Apple va fi la fel de mare ca atunci când compania a lansat iPad-urile. Apple a vândut în 2010, în primele 6 luni de la lansare, 7.5 milioane de tablete.

Mii de muncitori chinezi lucrează la producţia acestor ceasuri în fabrica Quanta din Changshu, China. Şi pentru ca toate dispozitivele să fie gata aceştia vor lucra foarte mult şi nu îşi vor lua vacanţă nici măcar în timpul sărbătorii Noului An Chinezesc.

Marea lansare a Apple Watch va fi în aprilie, iar compania pregăteşte 34 de modele de ceasuri.

Poate te intereseaza si