Google play store

Dezvoltatori din alte 12 țări își pot mări veniturile din vânzarea aplicațiilor din Google Play.

Google continuă să se extindă şi să îşi dezvolte domeniul digital. Compania a anunţat că a introdus pe listă developers încă 12 ţări şi că dezvoltatorii de aici pot să-şi vândă aplicaţiile pe Google Play Store.

Până acum doar dezvoltatorii din America de Nord şi Europa puteau să câştige bani de pe urma aplicaţiilor lor pe care le comercializau pe Google Play Store. Acum, însă, Google a dezvăluit că şi-a mărit lista şi că încă 12 ţări au fost adăugate.

Este vorba despre  Bahrain, Bolivia, Bulgaria, Cipru, Republica Dominicană, Estonia, Honduras, Jamaica, Letonia, Lituania, Malta şi Panama.

Până acum în aceste ţări se ofereau doar aplicaţii gratuite sau cu plată de la Google Play Store. Dezvoltatorii puteau să urce doar aplicaţii gratuite fiindcă nu aveau opţiunea de a le comercializa. Google le oferă acum posibilitatea dezvoltatorilor din aceste ţări să câştige bani de pe urma muncii lor.

La ora actuală, 152 de ţări pot să aplice pentru Developer Registration, pe Google Play Store, dar doar 74 de ţări (inclusiv cele 12 adăugate recent) au cont de comerciant. Pentru a deveni comercianţi şi pentru a începe să câştige bani din aplicaţiile lor, dezvoltatorii din aceste noi ţări adăugate trebuie să îşi schimbe înregistrarea să se înscrie precum comercianţi.


Poate te intereseaza si