sms parking

Sistemul TPark de plată a parcării cu ajutorul telefonului mobil a fost lansat în Timișoara în 2006, fiind acum folosit în 13 orașe din România de peste 300.000 de persoane.

Pentru a ușura viața soferilor, TPark pune acum la dispoziție o aplicație oficială pentru sistemul de plată, SMS Parking. Te ajută să plătești parcarea ușor, comod și rapid!

Indiferent unde te-ai afla ( Arad, Bacău, Baia-Mare, Bistrița, Brașov, Cluj, Oradea, Pitești, Satu-Mare, Sighișoara, Sighetul Marmației, Turda, Tg. Mureș sau Timișoara) tot ce trebuie să faci este să îți descarci pe telefon aplicația SMS Parking România și aceasta va trimite SMS-ul pentru plata parcării în locul tău.

Totuși, cât e de simplu?

Descarci aplicația gratuit din AppStore, Google Play, selectezi orașul sau zona în care te afli și perioada dorită iar SMS Parking România trimite SMS-ul corespunzător pentru plata parcării. Vei primi înapoi un SMS de confirmare a plății.

Pentru cei care se află în Timișoara sau Oradea, există opțiunea de a plăti parcarea cu “BIP”. Varianta funcționează prin asocierea numărului tău de telefon cu numărul de înmatriculare a mașinii tale printr-un SMS la 1210 cu textul – TM CONT nr mașină – “TM CONT TM02MOB”. Numărul de SMS 1210 este valabil doar pentru Timișoara sau Oradea.

Recent, cei de la TPark au introdus utilizatorilor de SMS Parking România posibilitatea de a plăti și viniete, cu afișeara costurilor în funcție de operatorul folosit.

SMS Parking este disponibilă tuturor smartphone-urilor cu Android sau iOS, având ca operatori de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Telekom și Digi doar pentru Timișoara și Oradea, dar în curând și în restul orașelor.

Dacă v-ați convins de cât de folositoare este această aplicație, o puteți descărca din Google Playde aici sau din AppStore de aici.

Mai multe detalii poți găsi pe tpark.ro

Tu ți-ai descărcat aplicația SMS Parking România?

Poate te intereseaza si