#thenextgalaxy

Samsung anunță primele informații oficiale despre performanțele lui Samsung Galaxy S6.

Mai sunt doar câteva zile până când Samsung va lansa noul telefon Galaxy S6, dar compania sud-coreeană a început deja să publice pe blog şi pe conturile de socializare teasere despre noul flagship!

După ce ne-a dezvăluit că Galaxy S6 va avea o cameră foto extraordinară, acum Samsung ne sugerează că smartphone-ul va fi foarte performant şi a “scăpat” o aluzie şi despre posibilitatea de a se încărca wireless.

Pe contul de Twitter Samsung Mobile a apărut un video scurt în care apare textul: “The faster I am, the more that gets done. And the more time I can give to others. I am #TheNextGalaxy. (trad. “Cu cât sunt mai rapid, cu atât mai multe lucruri sunt făcute. Şi cu atât mai mult timp pot le ofer altora. Eu sunt #TheNextGalaxy”). Acest promo ne sugerează că Galaxy S6 va fi foarte rapid.

În plus, Samsung a postat ceva şi despre încărcarea wireless. Compania a dezvăluit că ceea ce o să apară o fie mai tare decât orice până la ora actuală, adăugând că urmează “un an de reper pentru telefoanele cu încărcare wireless”.

Aşadar, Samsung ne promite un telefon performat, rapid, cu o cameră foto care o să ne surprindă! Nerăbdători?


Poate te intereseaza si