10 lucruri importante despre apple watch

Apple renunță la una dintre cele mai importante funcții ale lui Apple Watch.

Apple Watch a fost prezentat, pentru prima dată fanilor Apple, în luna septembrie a anului trecut, împreună cu modele de iPhone 6 și iPhone 6 Plus, iar anul acesta, în luna aprilie, Apple Watch se va bucura de o lansare oficială din partea companiei.

Pentru ca totul să fie bine iar Apple Watch să funcționeze perfect atunci când va fi dat spre vânzare, cei de la Apple l-au supus unor teste pe care nu le-a trecut tocmai cu brio.

Printre multitudinea de funcții pe care Apple Watch le va avea, una dintre cele mai importante și atrăgătoare pentru doritorii ceasului inteligent, este monitorizarea sănătății (presiunea sângelui, nivelul de oxigen din sânge).

În urma testelor, Apple a anunțat că va renunța la senzorul de sănătatea întrucât rezultatele nu au fost deloc satisfăcătoare și precise, senzorul neputând să atingă standardul atunci când a întâlnit un braț cu piele mai uscată sau cu ceva mai mult păr.

“Apple a experimentat și moduri pentru a detecta presiunea sângelui sau nivelul de oxigen din sânge, însă rezultatele au fost inconsistente. Mai mult, dacă Apple ar fi interpretat cifrele pentru a da sfaturi și recomandări, compania ar fi avut nevoie de aprobări de la Food and Drug Administration din Statele Unite sau alte organizații” mai scriu cei de la Wall Street Journal.

Ce părere aveți despre decizie luată de Apple? 


Poate te intereseaza si