Candy Crush Saga jocul care a stabilit un nou record

Într-un singur an, mai exact în 2014, utilizatorii celui mai jucat joc online, au scos din buzunar 1,3 miliarde de dolari!

Candy Crush Saga este jocul creat de cei de la compania King, în 2011 și care încă de atunci se bucură de un real succes.

În noiembrie 2014, King a lansat un frate mai mic a lui Candy Crush Saga, Candy Crush Soda Saga, care a fost primit extraordinar de bani de fanii jocului.

După cum bine știți, indiferent că joci Candy Crush Saga sau Candy Crush Soda Saga, după ce ți-ai utilizat toate viețile și toate artificiile pe care jocul ți le oferă, pentru a trece mai ușor peste fiecare level în parte, poți să plătești pentru a beneficia de mai multe mutări, mai multe vieți și mai multe obiecte care să te facă învingător.

candy_crush_soda_saga_iphone_6_plus_hero

Analizând raportul financiar a celor de la King Digital, Candy Crush Saga a avut în medie 9.8 milioane de utilizatori plătitori pe lună în 2014 și o medie de 20.21 de dolari cheltuiți în aplicație.

Pentru cei care nu și-au descărcat încă noul Candy Crush Soda Saga, acțiunea se petrece tot în bine cunoscutul Candy Kingdom, locul perfect în care să te îndrăgostești de bomboanele foarte colorate.  Din start veţi avea la dispoziţie cinci moduri de joc care vor face minuni în a satisface obsesia fanilor pentru bomboane colorate puse în serii de minim trei. Acestea sunt Soda, Soda Bears, Frosting, Honey şi Chocolate.

Candy Crush Soda Saga poate fi descărcat din AppStore, Google Play, Windows Store printr-un simplu click, jocul fiind gratis la descărcare.

 

Poate te intereseaza si