Google renunta la serviciul helpouts

Google “Helpouts” se va închide începând cu 20 aprilie!

Google a anunţat că pe 20 aprilie serviciul de ajutor Helpouts se închide pe 20 aprilie, 2015.

Google a lansat serviciul Helpouts în 2013. Prin intermediul acestei aplicaţii, utilizatorii puteau să poarte conversaţii cu experţi din domenii diferite, care ofereau sprijin, sfaturi sau informaţii.

Din păcate, Helpouts nu s-a bucurat de prea mult succes, iar Google a luat decizia de a retrage serviciul de pe piaţă. Astfel, pe 20 aprilie serviciul va fi întrerupt! Utilizatorii pot sa îşi salveze însă convorbirile prin intermediul Google Takeout, care va fi valabil până pe 1 noiembrie 2015.

helpouts-by-google-2015-02-13-11-21-16

“Ne luăm la revedere de la comunitatea Helpouts. Avem veşti triste: Helpouts se va închide pe 20 aprilie, 2015. De la lansare, din 2013, prin intermediul Helpouts oamenii au putut să intre în contact cu experţi din diferite domenii care le-au dat sfaturi şi soluţii în proiectele lor. Comunitatea Helpouts a avut contribuitori loiali, dar din păcate nu s-a dezvoltat aşa cum ne-am aşteptat. A trebuit să luăm o decizie grea. Din 20 aprilie, 2015, poţi să îţi descarci istoricul conversaţiilor prin intermediul Google Takeout, disponibil până la 1 noiembrie, 2015. Vrem să mulţumim comunităţii pentru suport, celor care şi-au împărtăşit experienţa, celor care au căutat ajutor şi sfaturi! Aţi contribuit cu multe, iar noi am învăţat alături de voi”, se arată în comunicatul de la Google


Poate te intereseaza si