Incarcare wireless samsung s6

Exista zvonuri care spun despre modelul Galaxy S6 că va avea posibilitatea de a îl încărca fară fir, wireless!

Mai sunt doar două săptămâni şi câteva zile până când Samsung îşi va lansa noul telefon la Barcelona. Până atunci, apar tot felul de zvonuri despre mult aşteptatul Galaxy S6!

Aproape că nu există zi să nu apară un nou zvon despre Samsung Galaxy S6! Cea mai nouă bârfă ar fi aceea că telefonul se va încărca fără fir.

Este însă greu de crezut că smartphone-ul se va încărca wireless dacă va avea carcasă din metal. Tehnic, este imposibil ca inducţia magnetică să funcţioneze dacă telefonul este din metal, ba chiar ar putea fi periculoasă o astfel de asociere de materiale.

Astfel, există două posibilităţi ca acest lucru să se întâmple. Prima variantă ar fi ca smartphone-ul să nu fie în totalitate din metal şi să aibă o parte din plastic. Asta pentru ca undele magnetice să poată să emită. A doua variantă, care pare mai plauzibilă decât prima, presupune că telefonul va avea partea din spate din sticlă sau plastic, cu efect de sticlă, care va permite tehnologiei wireless să funcţioneze în condiţii optime.

Conform unor alte zvonuri, Galaxy S6 nu va avea baterie detaşabilă, ceea ce face ca teoria cu încărcarea wireless să pară plauzibilă.

Rămâne însă de văzut care dintre aceste zvonuri sunt adevărate! Pe 1 Martie, la Barcelona, unde va avea loc evenimentul Mobile World Congress, toate misterele din jurul telefonului Galaxy S6 vor fi desluşite!

Crezi că este mai utilă încărcărea prin Wireless? 

Poate te intereseaza si