mai mult spatiu pentru aplicatii

 Dezvoltatorii cât și utilizatorii de aplicații vor avea motive de bucurie! Spațiul ocupat de aplicații se mărește de la 2 la 4 GB pe iOS. Chiar dacă ai nevoie de o stocare mai mare, acest lucru este și avantajos, aplicațiile vor avea detalii mai complexe.

Apple a anunţat că va mări memoria de stocare maxima per aplicație de la 2GB la 4 GB! Asta este o veste bună atât pentru utilizatori, cât şi pentru dezvoltatori care vor putea crea aplicaţii mai complexe!

Aplicatii ios App Store

Dezvoltatorii vor putea crea acum jocuri şi aplicaţii mai mari de 2GB deoarece Apple a mărit limita pe care o vor ocupa aplicațiile de la 2 GB la 4GB. Aceştia vor putea include mai multe informaţii media şi vor putea oferi utilizatorilor o experienţă mai bună.

Dezvoltatorii pot să folosească acum unelte mai puternice fiindcă nu mai sunt constrânşi de memoria de 2GB limită. Totuşi, aceştia trebuie să ţină cont că viteza de descărcare rămâne tot de 100 de MB. În plus, Apple are pe piaţă iPhone-uri cu memoria internă de 8 şi 16 GB, ceea ce înseamnă că o aplicaţie sau un joc de 2GB ocupă destul de mult spaţiu.

Oare cu această decizie, Apple va mai produce modelele viitoare de iPhone cu spatiu de stocare de 16 GB? 

Poate te intereseaza si