Samsung Monitor

Samsung lansează o nouă serie de monitoare, cu design minimalist.

Samsung Electronics  a prezentat în Europa noua gamă de monitoare inovatoare și soluții de afișaj digital în cadrul evenimentului Samsung Forum. Printre aceste soluții se numără cele mai noi monitoare curbate Ultra High Definition (UHD), echipate cu tehnologie de ultimă generație, care le oferă utilizatorilor o experință de vizualizare captivantă și confortabilă.

Modelele SE790C, SD590C și SE510C, parte a celei mai noi game de monitoare curbate, au un design modern și minimalist și le asigură utilizatorilor o productivitate îmbunătățită. În plus, monitorul Samsung UD970 UHD oferă culori vibrante și detalii impresionante pentru o redare mult mai exactă a imaginilor.

Mai mult, Samsung a prezentat și a doua generație de soluții de afișaj digital pentru companii mici și mijlocii – SHOP TV, în varianta de 55 de inci, RH55E. Având un design elegant, ecran cu tehnologie de top, precum și un sistem integrat de control al conținutului (Content Management System), modelul RH55E le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza mesajele afișate pentru eficiență maximă în comunicarea cu clienții acestora.

Monitoare curbate

Tehnologia curbată va deveni un element central în casele și birourile utilizatorilor odată cu lansarea celor mai noi monitoare curbate Samsung. Noile modele le oferă spectatorilor o experiență de vizualizare captivantă și confortabilă datorită ecranelor a căror curbură se aseamănă cu cea naturală a ochilor. Noua gamă include monitorul de top de 34 inch, SE790C, cu un aspect ratio de 21:9, precum și monitoarele de 27 de inch SD590C și SE510C.

Modelul SE790C, premiat în numeroase rânduri, are o curbură optimizată, rezoluție Ultra Wide Quad HD și contrast superior. Prin integrarea acestor beneficii cu funcțiile îmbunătățite, utilizatorii se pot bucura de o experiență de vizualizare diferită de cea oferită de monitoarele clasice sau alte monitoare curbate de pe piață. Modelul SE790C a fost premiat recent cu titlul „Award for Samsung’s Curved Monitor Validation with Eye Comfort” de către TÜV Rheinland, organizație internațională de certificări, în urma unei evaluări riguroase de performanță și a unui proces de validare. Aceasta a evaluat redarea și uniformitatea culorilor monitorului, unghiul larg de vizualizare și redarea imaginilor fluid, fără tremur.

Monitoarele curbate SD590C și SE510C au un design elegant în formă de T și dispun de funcția avansată „eye mode” pentru un consum de conținut multimedia optimizat.

Monitoare UHD

Primul monitor profesional UHD Samsung, modelul UD970 de 31,5 inci, le oferă utilizatorilor o experiență de vizualizare superioară pentru mai multă eficiență și productivitate. Fiind un monitor LED cu 99,5% Adobe RGB, UD970 permite o redare extrem de precisă a culorilor. Atenția la procesul de calibrare, design-ul modern și setările de funcționalitate îmbunătățite fac din monitorul UHD Samsung UD970 soluția perfectă pentru o experiență de vizualizare de top.

Pentru utilizatorii din mediul business, Samsung a lansat și modelul SD850, acesta fiind disponibil în două variante, de 27 și 32 inci. Cu o rezoluție Wide Quad HD, design-ul funcțional al monitorului vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de îmbunătățire a eficienței, păstrând un nivel ridicat al calității.

Samsung își completează noua gama și cu modelele SE360 și SE390, care au un design elegant, curbat și sunt disponibile în variante de 23,6 și 27 inci. Acestea au o ramă subțire, formă caracteristică de T și incorporează tehnologia Touch of Color. Monitoarele oferă o calitate a imaginii excepțională și au un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Monitoarele sunt realizate din materiale fără PVC și au un design modern pentru a îmbunătăți experiența de vizualizare.

Samsung UD970

SHOP TV și alte soluții profesionale de afișaj digital

În cadrul evenimentului a fost lansată a doua generație de soluții de afișaj digital pentru afaceri mici și mijlocii – Samsung SHOP TV, Gama RH55E.

Acest nou produs oferă companiilor mici și mijlocii un canal perfect de comunicare cu clienții lor. Rama subțire și ecranul LED de 55 de inci oferă o calitate a imaginii superioară, iar sistemul de control integrat (CMS) permite utilizatorilor să personalizeze mesajele afișate.

Conectivitatea modelului RH55E, durabilitatea (16/7) și garanția extinsă (3 ani) oferă siguranța că soluțiile de afișaj digital Samsung adresează toate nevoile și obiectivele antreprenorilor din diferite industrii de pe piață.

Modelul RM48D de 48 inci, prima generație de SHOP TV, este o soluție integrată de afișaj digital pentru afacerile mici și mijlocii. Modelul RM48D le permite utilizatorilor din mediul business să afișeze o varietate de mesaje, alături de conținut multimedia sau de divertisment, facilitând crearea de conținut prin cele peste 150 de șabloane și imagini preinstalate. Acest produs a fost dezvoltat pentru activitate continuă de până la 16 ore pe zi, timp de șapte zile pe săptămână.

Monitor_2

 


Poate te intereseaza si