prestigio lanseaza o noua tableta

Prestigio lansează o nouă tabletă cu windows – MultiPad Visconte Quad.

Un produs cu tehnologii noi si design compact pentru activitatile de zi cu zi. Procesor rapid  Quad-Core Intel Inside® CPU, sistem operare Windows 8.1 si Office 365 Personal preinstalat, iata dispozitivul perfect pentru afaceri sau divertisment.

Noul Visconte Quad are ecran IPS LCD capacitiv multitactil de 8 inci cu rezolutie de 1280×800 pixeli  pentru imagini incredibil de clare si de luminoase si raspuns rapid la comenzi. Desi subtire si compacta, noua tableta este puternica, rezistenta la caldura si flexibila datorita materialelor folosite.

Prestigio MultiPad Visconte Quad ofera performante remarcabile si este optimizata pentru Windows 8.1. Tableta este echipata cu cea mai noua varianta de procesor Quad Core Intel® de 1.83 GHz si 1 GB RAM.  Functioneaza timp indelungat cu o singura incarcare datorita bateriei puternice (4000 mAh), ceea ce inseamna peste 6 ore de redare video si 170 de ore in standby.

visconte quad

Noua tableta dispune de conectivitate multipla: Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 Smart si Windows 8.1. Pentru usurinta in utilizare puteti conecta imprimanta, scanner sau alte accesorii. Are incorporate si 2 camere foto de 1.3MP respectiv 2.0MP pentru apeluri video si poze de calitate.

Prestigio MultiPad Visconte este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 629 lei.

Poate te intereseaza si