evoliu gps

Hi-Speed 4.3 este noul sistem de navigație auto lansat de cei de la Evolio care beneficiază de update gratuit pe viață.

Evolio prezintă Hi-Speed 4.3, sistemul de navigație auto cu posibilitate de update gratuit al hărților, pe viață. Dispozitivul are ecran de 4,3 inch și este echipat cu soft-ul de navigație Mireo Don’t Panic și harta completă a Europei.

Sistemul de navigație Evolio Hi-Speed 4.3 este dotat cu un procesor puternic, Mstar 2531 la o frecvență de 800MHz, ce asigură o navigare continuă în meniu și o cautare rapidă a rutelor către adresa dorită. Dispozitivul are o interfață prietenoasă și intuitivă fiind foarte ușor de utilizat. Motorul de căutare al adreselor este construit asemenea unui browser web, acesta facând sugestii de căutare în funcție de literele introduse. Calcularea rutelor pe hărțile GPS-ului pentru o călătorie ce traversează întreaga țară durează doar câteva secunde.

gps-auto-evolio-hi-speed-4,3inch-1

 

Noul dispozitiv auto GPS are o memorie internă de 4GB, suficientă pentru a acomoda harta Europei și permite extinderea acesteia cu până la încă 8 GB prin card Micro SD.

Navigatorul GPS Evolio Hi-Speed 4.3 are un design elegant, slim, textura carcasei fiind anti-alunecare. Pachetul de vânzare cuprinde și kit auto cu încărcător și suport pentru parbriz dedicat.

Sistemul de navigație se conectează rapid la sateliți și calculează în cel mai scurt timp ruta optimă către destinația solicitată. Evolio Hi-Speed 4.3 include avertizări privind depășirea limitei de viteză, prezența camerelor radar și, totodată,  arată și numeroase puncte de interes precum restaurante, unități de cazare și altele.

Mai multe detalii despre sistemul de navigație auto GPS Hi-Speed 4.3 se găsesc aici, acesta fiind disponibil în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara, online prin www.evolioshop.com, și prin marii retail-eri de specialitate.Prețul recomandat de vânzare este de 249 lei.

Poate te intereseaza si