Componentele telefonului Ara

Componentele telefonului modular Ara vor fi dezvăluite la Mobile World Congress.

În cadrul evenimentului Mobile World Congress, Google va prezenta pentru prima oară componentele telefonului modular Ara.

Smartphone-ul modular Ara, pe care ţi-l faci singur din bucăţi, este un proiect foarte aşteptat de la Google. Pentru prima data, componentele modulare vor fi prezentate la MWC, pe data de 2 martie. Piesele nu vor fi construite de HTC, Samsung sau LG, ci de Yezz, o companie mai puţin cunoscută de smartphone-uri.

Componentele lui Ara

Potrivit lui Luis Sosa, co-fondator al Yezz, Google a contactat firma pentru această afacere. El a mai declarat că este sigur că în viitorul apropiat componentele modulare pentru smartphone-uri vor influenţa industria de telefonie mobilă.

Componentele expuse la Barcelona ne vor ajuta să ne facem o idee despre cum va funcţiona proiectul Ara, dar şi despre cum vor arăta viitoarele telefoane modulare care vor fi scoase pe piaţă.

La sfârşitul acestui an, în Puerto Rico, Yezz va lansa proiectul pilot Ara. America Latină este principala piaţă de desfacere a companiei, dar aceasta comercializează telefoane în SUA şi Europa prin intermediul site-ului Amazon.

Poate te intereseaza si