telefoanele cu android beneficiaza de samsung knox

Good for Samsung KNOX – un nou serviciu de securitate pentru telefoanele cu Android.

Samsung  și Good Tehnology, lideri în securitate mobilă, au lansat soluția Good for Samsung Knox, care le aduce utilizatorilor beneficiile containerului de aplicații Good, precum și cele ale Samsung Knox, platforma de securitate pentru Android.

Lansarea Good for Samsung KNOX reprezintă consolidarea parteneriatului dintre Samsung și Good pentru oferirea celor mai bune soluții de securitate mobilă pentru afaceri. Acest parteneriat a fost anunțat, în 2014, la Mobile World Congress.

samsung-knox

Good este primul furnizor de enterprise mobility management (EMM) a cărui platformă sigură de tip container și ecosistem de aplicații au fost integrate în platforma de securitate KNOX. Această soluție completă creează cea mai bună soluție de siguranță pentru afacerile și organizațiile guvernamentale care vor să accelereze implementarea sistemului de operare Android, pentru a crește productivitatea dispozitivelor mobile.

Soluția Good for Samsung KNOX creează un domeniu sigur în sistemul KNOX, unde se găsesc aplicațiile Good, aplicațiile securizate de Good sau aplicațiile securizate de platforma mobilă Good Dynamics. Good oferă și suport extins pentru suita KNOX MDM API.

Poate te intereseaza si