utok stellar elite

Ana Maria Brânză testează noul smartphone UTOK – Stellar Elite.

UTOK Stellar Elite împrumută atenția la detalii și viteză campioanei europene și mondiale Ana Maria Brânză și atacă primul loc al performanței. Prin suita de caracteristici de top, UTOK Stellar Elite devine unul dintre cele mai importante nume din gamă.

Performanțele Anei Maria Brânză au inspirat caracterul puternic al noului UTOK Stellar Elite, smartphone-ul Dual SIM ce îmbină design-ul atent la detalii cu o configurație puternică. Ecranul IPS HD de 5 inch, procesorul Quad Core la 1.3 GHz, cameră foto de 13 megapixeli, cu înregistrare video Full HD, memoria RAM de 1 GB, memoria flash de 16 GB și sistemul de operare Android 4.4 KitKat sunt specificațiile care pun în valoare designul smartphone-ului, oferind utilizatorilor performanțele de care au nevoie în fiecare zi.

 

Pe lângă specificațiile ce oferă viteză, milioane de culori și pixeli, UTOK Stellar Elite aduce fiecărui utilizator calitatea audio de înaltă fidelitate, prin căștile Blaupunkt incluse în pachet.

utok_stellar_elite_ana_maria_branza_3

UTOK Stellar Elite dispune de beneficii care completează perfect suita de specificații hardware și software. Prin aplicația UTOK Now, utilizatorii pot prelungi garanția Stellar Elite, pot consulta manualul de utilizare sau lista de accesorii compatibile. În plus, aceștia pot luă legătură cu un consultant UTOK prin serviciul inclus de Live Support. Beneficiile continuă cu o luna gratuită de conținut multimedia – filme, seriale, emisiuni prin Seenow; acces la peste 25 de milioane de melodii prin Zonga; 100 de cărți preinstalate prin aplicația Elefant eBooks Reader și aplicația socială de going-ouț Getlokal.

Poate te intereseaza si