OnePlus One fara invitatie

OnePlus One va putea fi cumpărat începând de azi, în fiecare marți, fără invitație!

OnePlus a decis să înlesnească condiţiile de cumpărare ale telefonului OnePlus One. Compania chineză renunţă pentru o zi la sistemul bazat pe invitaţie şi pune în vânzare, în fiecare marţi, telefonul lansat în 2014.

Da, este adevărat! În fiecare marţi, oamenii vor putea să îşi cumpere telefonul OnePlus One. Chinezii de la OnePlus susţin că vor să încerce mereu ceva nou, iar acum vor să renunţe la sistemul de cumpărare bazat doar pe invitaţii.

Probabil, OnePlus vrea să vândă tot ce are pe stoc cât mai repede pentru a pregăti terenul pentru OnePlus 2. După lansarea noului smartphone puţini îşi vor dori să mai cumpere versiunea anterioară, care a apărut anul trecut.

Astfel, OnePlus One, disponibil în două variante (cel de de culoare alba cu 16Gb şi cel negru cu 64GB), va putea fi cumpărat liber de oricine în fiecare marţi. Piaţa se deschide la 8am în Londra, la miezul nopţii în Los Angeles şi 4pm în Hong Kong. Se pare ca telefonul va putea fi cumpărat chiar şi de oamenii din India, prin intermediul site-ului Amazon India, evident în limita stocului disponibil.

Poate te intereseaza si