Samsung Galaxy Tab A, A Plus

Tabletele celor de la Samsung, Galaxy Tab A și Samsung Galaxy A Plus își dezvăluie specificațiile midrange.

Cu toate că am sperat ca noile tablete Samsung, Galaxy Tab A și A Plus, să fie prezentate în luna ianuarie, la CES 2015, speranțele noastre s-au spulberat, Samsung neaducând în discuție nimic despre aceste tablete.

Ultimele zvonuri apărute, susțin faptul că Samsung va prezenta noile tablete, Samsung Galaxy Tab A și Samsung Galaxy Tab A Plus, la Mobile Word Congress, din luna martie, de la Barcelona.

Tabletele Samsung Galaxy Tab A și Samsung Galaxy Tab A Plus vor putea fi găsite în două variante, de 8 inch respectiv 9,7 inch.

Diferențele dintre Samsung Galaxy Tab A de 9, 7 inch și Samsung Galaxy Tab A Plus  sunt includerea lui S Pen şi cei 2 GB RAM pe tableta cu Plus, faţă de cei 1.5 GB RAM pe Tab A.

Samsung Galaxy Tab A, Tab A plus

Versiunea mai mică, de 8 inch a modelelor Galaxy Tab A și A Plus vine cu procesor puternic, quad core Snadpragon 410, o cameră de 5 MP în spate şi una frontală de 2 MP, plus 16 GB stocare şi o baterie de 4200 mAh.

Versiunea mai mare, de 9 inch vine cu un procesor Qualcomm APQ8016 de 1.2 GHz, cu o baterie ceva mai mare, de 6000 mAh, în rest, specificațiile tehnice rămânând aceleași.

Cum vi se par tabletele slim a celor de la Samsung?

 

Poate te intereseaza si