android 5.1

Telefonul tău se afla pe lista primelor telefoane care vor putea să facă update-ul la Android 5.1 Lollipop?

Toți utilizatorii de Android au întâmpinat o serie de probleme o dată cu trecerea de la Android KitKat la mult așteptatul Android 5.0 Lollipop, însă, noua versiune, Android 5.1 Lollipop vine să rezolve toate aceste probleme.

Vestea lansării lui Android 5.1 Lollipop a apărut astăzi, pe foarte multe site-uri din Asia, iar primul telefon care se bucură de noul update a lui Lollipop este Android One.

android-5-1-s-a-lansat-deja-ce-telefoane-il-vor-primi-primele

Această știre rămâne încă la statutul de zvon, ea nefiind încă confirmată de cei de la Google. Trebuie să recunoaștem că este puțin cam greu de crezut că deja Google s-a gândit la versiunea de 5.1 Lollipop, având în vedere că foarte multe telefoane nu beneficiază momentan nici măcar de Android 5.0 Lollipop.

Lansat sau nu, utilizatorii de Android își pun mari speranțe în update-ul la 5.1 Lollipop care va reintroduce modul silentios care la 5.0 lipsește, sistemul de operare va consuma mai puțină baterie, nu vor mai exista probleme la conexiunile wi-fi, plus multe alte probleme pe care Android 5.1 Lollipop promite să le rezolve!

Poate te intereseaza si