Noua versiune a Microsoft Office a ajuns pe piaţă! Microsoft a lansat versiunea preview a aplicaţiilor Word, Excel şi Powerpoint pentru Windows 10.

Noile versiuni de la Microsoft Word, Excel şi Powerpoint sunt disponibile gratuit pentru cei care şi-au instalat pe laptopuri, PC sau tablete Windows 10, varianta preview.

Aplicaţiile universale sunt create ca să asigure utilizatorilor  aceeaşi funcţionalitate indiferent ce dispozitiv folosesc. Astfel, poţi să scrii un document pe telefon sau tabletă şi să reiei editarea lui pe laptop sau PC!

microsoft office pentru windows 10

Windows 10, care se va lansa la finalul acestui an, va ajunge la clienţi cu noul Microsoft Office preinstalat pe toate dispozitivele Windows Phone şi pe tablete. Microsoft lucrează la suita Office 2016 pentru PC, care va fi disponbilă anul acesta.

De când Satya Nadella a devenit CEO anul trecut, Microsoft a început să acorde atenţie suitei Office, care a fost îmbunătăţită pentru toate dispozitivele. Compania a lansat versiuni gratuite pentru iPad şi iPhone, dar şi pentru tabletele Android. În plus, Microsoft a lansat şi o nouă versiune a Outlook pentru iOS şi Android. De altfel, noul Outlook va veni la pachet cu Windows 10, ca o aplicaţie universală!

Poate te intereseaza si