macbook air 12 inch

MacBook Air 12 inch și Apple Watch vor fi prezentate în cadrul unei conferințe ce va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Potrivit unor informații oficiale, cei de la Apple au ales ca ultima săptămână din luna februarie să fie dedicată mult așteptatului MacBook Air de 12 inch și a primul ceas inteligent din istoria Apple, Apple Watch. 

Dacă ieri vă spuneam că lansarea lui iOS 8.2 a fost programată pentru luna martie datorită faptului că lansarea oficială a lui Apple Watch a fost programată pentru luna aprilie, astăzi venim cu noi informații.

Pe 24 februarie, Apple va organiza o conferință specială în care va prezenta noul Macbook Air 12 inch împreună cu Apple Watch.  

Știm bine că Apple Watch a fost pentru prima dată prezentat în cadrul evenimentului de lansare a lui iPhone 6, respectiv iPhone 6 Plus.  Așadar,în 24 februarie, toată atenția celor invitați la eveniment, li se va îndrepta către MacBook Air 12 inch.

Pe lângă faptul că noul Macbook va avea un retina display de 12 inch și design-ul va fi complet modificat, mai subțire și mult mai ușor în comparație cu modelele actuale de MacBook Air.

Poate te intereseaza si