oxygenos

Primele imagini cu cel mai nou sistem de operare – OxygenOS.

Cu toate că era programat pentru data de 12 februarie să află primele informații despre noul sistem de operare a celor de la OnePlus, OxygenOS, care va rula doar pe telefoanele OnePlus One și viitorul OnePlus 2, deja pe internet au apărut primele imagini cu acesta.

Așa cum vă spuneam și într-un articol trecut, OxygenOS, este de fapt o interfață personalizată de Android 5.0 Lollipop care nu va aduce schimbări majore la nivel software.

OxygenOS – noul sistem de operare a telefoanelor OnePlus.

În continuare, cei de la OnePlus au ales să meargă pe o intefață simplă, aerisită, deloc obositoare, de unde probabil și numele ROM-ului de OxygenOS. Pentru a fi ușor să găsești o aplicație atunci când ai nevoie de ea, chinezii s-au gândit că ar fi ideal să aranjeze aplicațiile în funcție de categorie.

De mai multe informații vom beneficia pe data de 12 februarie când vor apărea primele informații oficiale cu privire la cel mai nu sistem de operare a lor – OxygenOS.

Cei care încă nu îl au, dar și-l doresc foarte tare pe OnePlus One probabil că știu că telefonul poate fi comandat doar pe bază de invitație sau cu puțin noroc în zilele când cei de la OnePlus decid să vândă telefonul fără invitație. Ultima dată când OnePlus One a putut fi cumpărat fără invitatație a fost pe 20 ianuarie.

Chinezii ne promit că în toamna acestui an va avea loc și lansarea oficială a lui OnePlus 2.

Pentru cei care nu știu încă ce să aleagă îi invităm să citească – Păreri, Opinii, Review despre OnePlus One.

 

 

Poate te intereseaza si