Next is now

Sud-coreeni de la Samsung lansează la începutul lunii martie, mult așteptatul Samsung Galaxy S6 împreună cu varianta sa cu ecran curbat – S Edge.

În această săptămână, cei de la Samsung au anunțat evenimentul oficial  de prezentare a celor două noi modele de Samsung – Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S Edge.

Galaxy Unpacked 2015 va avea loc pe 1 martie, cu o zi înaine de Mobile World Congress de la Barcelona.

Cum până la începutul lui martie nu mai este atât de mult timp, pe internet deja circulă estimări de prețuri ale mult așteptatelor Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S Edge.

Pentru cei care doresc să și-l achiziționeze pe Samsung Galaxy S6 cu o capacitate de stocare de 32 GB, trebuie să scoată din buzunare undeva la 749 euro. Celelalte modele, cu ceva mai mulți GB sunt un pic mai scumpe. Samsung Galaxy S6 de 64 GB va costa 849 euro, iar pt 128 GB prețul va fi pe măsura – 949 euro.

Dacă vă doriți un telefon mai special decât varianta actuală a lui Samsung Galaxy Note Edge, vi-l puteți achiziționa pe Samsung Galaxy S Edge. Modelul ce urmează să fie lansat, va avea două ecrane curbate pe ambele margini, așa cum Note Edge are acum unul în partea dreaptă.

La fel ca și celălalt, Samsung Galaxy S Edge vine în trei variante de stocare – 32 GB, 64 GB și 128 GB. Prețul pentru un S Edge începe de la 849 de euro (32GB) și ajunge până la 1049 euro (128 GB).

Ce părere aveți despre prețurile cu care s-ar putea vinde Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S Edge? 

Poate te intereseaza si