OxygenOs

OnePlus își lansează propriul sistem de operare – OxygenOS.

12 februarie este ziua cea mai pentru cei de la OnePlus care ne vor dezvălui mult mai multe detalii despre OxygenOS, noul lor sistem de operare.

Cu toate că au avut destule probleme cu telefoanele, datorită celor de la Micromax care au cerut blocarea vânzării, motivând că au drepturi exclusive cu Cyanogen pentru toată regiunea de sud a Asiei, OnePlus s-a mobilizat și a început să lucreze la o interfață de Android personalizată, pe care o vor numi OxygenOS.

OnePlus lanseaza propriul sistem de operare OxygenOS

Dacă te gândești că noul sistem de operare, OxygenOS îți va schimba telefonul prea tare, vei fi dezamăgit!  OxygenOS are la bază Android 5.0 Lollipop iar schimbări uriașe nu vor fi.

Cei care îl folosesc deja pe OnePlus One ca și telefon personal trebuie să aștepte până pe 12 februarie atunci când vor apărea mai multe informații oficiale despre OxygenOS.

Cei care încă nu îl au, dar și-l doresc foarte tare pe OnePlus One probabil că știu că telefonul poate fi comandat doar pe bază de invitație sau cu puțin noroc în zilele când cei de la OnePlus decid să vândă telefonul fără invitație.

 

Ultima oară când telefonul a putut fi cumpărat fără invitație a fost 20 ianuarie.

Pentru cei care nu știu încă ce să aleagă îi invităm să citească – Păreri, Opinii, Review despre OnePlus One.

 

Poate te intereseaza si