Noul model de Samsung, Samsung Galaxy S6, va fi mai puternic, mai subțire și mai mare.

Potrivit noilor schițe apărute pe internet după noul model de Samsung, Galaxy S6, acesta în comparație cu actualul Samsung Galaxy S5, va fi mai mare, mai subțire și mult mai puternic.

Analizând schița și comparând cu informațiile apărute până acum despre design-ul lui Samsung Galaxy S6, acesta se schimbă. Smartphone-ul va fi un pic mai mare decât Samsung Galaxy S5. Dimensiunile lui S6 ar putea fi –  143.52mm x 70.70mm x 7.19mm.

schita samsung galaxy s6

Schimbări se vor mai produce și la flash-ul camerei și la senzorul de puls care până acum au fost dedesubt iar începând cu Samsung Galaxy S6, acestea se vor afla în partea stângă.

Detaliile tehnice au rămas în continuare aceleași – Samsung Galaxy S6 va avea un display de 5,5 inch Quad-HD, procesor  Exynos 7440 64-bit octa-core, 3GB de RAM și o cameră principală de 20MP.

În continuare, sud-coreeni au ales să meargă pe varianta de carcasă uni-body, de data aceasta din aluminiu, plasticul lui S5 fiind foarte criticat.

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 2 martie la Mobile World Congress. 

Până ne vom putea bucura de noua tehnologie revoluționară cu care noul Samsung va veni, puteți să îl achiziționați pe Samsung Galaxy S5. 

Poate te intereseaza si