Suny V36

E-Boda lansează telefonul adolescentului – Suny V36.

E-Boda extinde gama de produse destinate tinerilor cu modelul Sunny V36, un smartphone dual-SIM modern și colorat ce se transformă în gadgetul perfect adaptat vârstei lor.

Sunny V36 a fost dezvoltat pentru utilizatorii tineri, de la cei mai mici membri ai familiei, până la adolescenți, și integrează funcții menite să răspundă nevoilor lor de comunicare.Suny V36 - smartphone-ul adolescentului

Carcasa colorată cu design compact integrează un ecran de 3,5”, procesor Mediatek MT 6572 Dual Core de 1 GHz, memorie RAM de 512 MB, procesor grafic Mali 400 MP și rulează sistemul de operare Android 4.2.2.

Modelul Sunny V36 este disponibil într-o paletă variată de culori îndrăznețe: verde, roșu, portocaliu, roz și bleu. Iar pentru fanii stilului clasic, acesta este disponibil și în variantele de culoare negru și alb.

Designul smartphone-ului urmărește linii simple, oferindu-i un aspect compact, în timp ce culorile îndrăznețe ale carcasei îl transformă într-un accesoriu modern și util pentru toți cei care își doresc să rămână în tendințe și mereu conectați cu tehnologia. Dimensiunile și greutatea reduse îi recomandă chiar și pentru școlari, fiind ușor de manevrat cu o singură mână.

Sunny V36 este disponibil pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 249,99 lei.

I-ai lua copilului tău un astfel de telefon?

Poate te intereseaza si