imprimante samsung

Samsung a primit, pentru al doilea an consecutiv, mult râvnitul titlu de Gama Anului (Line of the Year), pentru imprimante și multifuncționale monocrom.

Performanță și Eficienţă

Samsung Electronics a primit titlul Gama Anului pentru imprimante și multifuncționale monocrom, pentru al doilea an la rând. Acestea au fost recunoscute pentru performanța lor superioară, eficiența energetică, precum şi pentru tehnologia prietenoasă cu mediul și ușurința în utilizare.

În categoria imprimantelor pentru business-uri mici și mijlocii, modelul ProXpress C2620DW cu tehnologie NFC a primit premiul Outstanding A4 color Printer, iar modelul 2670FW a câștigat în categoria multifuncționalelor. Modelul MultiXpress M5370LX a primit premiul Outstanding A4 Monochrome MFP for Large Workgroups.

Funcții pentru eficiență energetică

Modelul multifuncțional laser Xpress M2885FW a primit premiul pentru Performanțe deosebite în eficiența energetică, demonstrând eforturile continue ale Samsung în dezvoltarea produselor inovatoare și în același timp cu un consum redus de energie. Acest model le oferă utilizatorilor mai multe beneficii prin incorporarea unor funcții ce reduc consumul de energie anual.


Poate te intereseaza si