Samsung S6 Edge

Samsung Galaxy Note Edge ți-a atras atenția? Cu siguranță trebuie să vezi detaliile despre modelul Galaxy S Edge, telefon ce are ambele laterale curbate.

De ceva vreme circulă zvonuri că Samsung vrea să lanseze Galaxy S6 cu display edge, similar cu cel de la Note Edge. Compania vrea chiar să construiască varianta dual edge, cu îmbunătăţiri care vor rezolva câteva dintre problemele pe care clienţii le-au semnalat la Note Edge.

Primul indiciu că Samsung pregăteşte  noul Galaxy S6 Edge a apărut chiar pe site-ul Vodafone din Olanda. Mai exact în source code-ul siteu-ului de telefonie mobilă apare o menţiune a dezvoltatorului care a adăugat o precomandă pentru Samsung Galaxy S Edge.

Ideea numelui de “Galaxy S Edge” are sens fiindcă până la urmă Vodafone nu are dovada clară că Samsung lansează această versiune şi poate dezvoltatorul doar a anticipat apariţia telefonului. De altfel, este posibil ca modelul dual-edge să nici nu se numească Edge, rămâne de văzut care va fi cu adevărat numele smartphone-ului. Alte informaţii în afară de acest nume nu au mai fost descoperite în source code-ul de la Vodafone.

Vezi cum arata source codul lui Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S Edge Cod site Vodafone

Crezi că telefoanele cu ecran curbat sunt utile?

Poate te intereseaza si