Galaxy A3

Samsung Galaxy A5 și A3, noile modele de telefoane din familia A, se adresează celor care vor să își exprime stilul personal, fără să renunţe la performanţă.

Samsung România lansează pe piața locală seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include două smartphone-uri de ultimă generaţie destinate tinerilor care vor să-și exprime cu ușurință stilul personal, îmbinând specificaţii de top şi un design elegant.

Samsung Galaxy A3 și Samsung Galaxy A5 pot fi achiziționate de la Emag dar și din magazinele partenerilor Samsung, ale operatorilor, fiecare model fiind disponibil la preț foarte avantajos.

Samsung Romania lanseaza noile modele de Galaxy A5 si A3

Fotografii captivante

Cu noile smartphone-uri din Seria A, utilizatorii au posibilitatea de a-și exprima stilul personal, dar şi de a fi permanent conectați la internet. Selfie-urile vor ieși extrem de clare cu ajutorul camerei frontale de 5 MP și a funcțiilor inovatoare, precum Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie și Animated GIF, care permit realizarea de selfie-uri creative. De asemenea, utilizatorii pot împărtăși rapid și ușor fotografii pe rețele sociale, datorită vitezei rapide a rețelelor LTE Cat 4.

Procesoare puternice, culori vibrante și funcții apreciate

Seria A este echipată cu ecrane Super AMOLED și tehnologia Adaptive Display pentru culori clare, unghiuri de vizualizare mai bune și contrast puternic, chiar și în mediul exterior, sub lumină solară puternică.

Multitasking-ul şi navigarea rapidă sunt susţinute de procesorul Quad Core de 1,2 GHz cu care vin echipate Galaxy A5 și A3. Mai mult, ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie şi de posibilitatea de a suplimenta spaţiul disponibil până la 64GB pentru toate aplicațiile şi fişierele preferate ale utilizatorilor.

Smartphone-urile seriei A incorporează funcții precum Ultra-Power Saving Mode și Multiscreen, consacrate deja pe dispozitivele Galaxy.

Design. Metal.

Galaxy A5 și A3 au fost create pentru cei care își doresc să își exprime stilul. Noile smartphone-uri păstrează designul metalic pe care l-am inaugurat odată cu Samsung Galaxy ALPHA, iar carcasele metalice ale noilor telefoane sunt unele dintre cele mai subțiri de pe piață la momentul actual, având doar 6,7mm, respectiv 6,9 mm grosime. Produsele vin într-o gamă variată de culori: Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver și Champagne Gold.

 

Poate te intereseaza si