android 5.0 vs ios 8

Dacă ești fan Android, cu siguranță pentru tine acest articol nu o să aducă mari noutăți despre Android 5.0

Cei de la PhoneDog au publicat pe YouTube un video în care prezintă care sunt cele 7 motive pentru care Android 5.0 Lollipop este mai bun decât iOS 8.

Acest clip este făcut în totalitate în favoarea Androidului 5.0 Lollipop, aceștia au ales funcțiile cele mai bune.

1. Este complet deschis, poţi schimba ce vrei tu ca să meargă mai bine, sau mai rău… Poţi să faci absolut ce vrei tu. Poate să fie customizat după preferinţele fiecăruia

2. Android 5.0 Lollipop nu este disponibil pentru toate smartphone-urile, dar poate va fi în curând. Foarte multe telefoane bune din lume au Android, chiar şi cele foarte bune!

3. Designerul – Sistemul de operare este unul dintre cele mai bune şi arată foarte bine. Este colorat, animat. Practic, Androidul îţi oferă acum cea mai bună combinaţie pe care poţi să o ai!

4. E mai bun la capitolul multitasking şi la notificări. Este de 10 ori mai bun decât iOS. Androidul este foarte bun la multitasking, poate să suporte mai multe aplicaţii deschise, iar cele care nu sunt folosite, trec în modul idle. Nu consumă multă baterie.

5. Este construit pentru mai mulţi useri. Aşa ceva nu există pentru iOS 8. Astfel, poţi să creezi conturi pe telefonul tău pentru partenerul/a de viaţă, copii, sau oricine altcineva care îţi foloseşte telefonul.

6. Save mode – Android 5.0 Lollipop te ajută să economiseşti mai multă energie, e un singur switch care îţi permite să faci asta. În schimb, la iOS 8 trebuie să cauţi printre setări, aplicaţii ca să mai salvezi din energie.

7. Se poate folosi cu un smartwatch ce folosesc Android Ware.

Eşti de acord cu aceste motive? Crezi că mai sunt şi altele?

Poate te intereseaza si