review utok fury

 UTOK FURY este următorul capitol în materie de viteză, performanță și accesibilitate.

Cu un procesor Octa Core puternic, memorie RAM de 2 GB, 16GB memorie flash și, în premieră pentru gamă, cu o pereche de căști Blaupunkt incluse, smartphone-ul UTOK FURY este pregătit să ocupe primul loc în preferințele fanilor tehnologiei portabile.

UTOK FURY este un smartphone Dual SIM, ce deschide lumea conținutului multimedia prin ecranul IPS OGS de 5 inch, cu rezolutie HD, procesorul Octa Core la 1.7 GHz, memoria RAM de 2 GB, 16 GB stocare, slot microSD de pana la 32 GB, camera de 13 megapixeli, inregistrare video Full HD si sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Castile Blaupunkt BP-695 asigura o calitate exceptionala a sunetului si completeaza seria impresionanta a specificatiilor.

utok_fury_7 Performanțele UTOK FURY vor fi testate de Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy, prima echipă românească din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) în lungul sau drum către primul titlu din Junior WRC, competiție dedicată piloților mai tineri de 28 de ani. Cu probe speciale pe zăpada și gheață, macadam sau asfalt, Campionatul Mondial de Raliuri este una dintre cele mai solicitante competiții din lume, fiind mediul ideal în care smartphone-ul UTOK FURY își poate demonstra competitivitatea.

UTOK lansează cele mai rezistente smartphone-uri : Dorel și Explorer

UTOK FURY dispune de opțiuni dezvoltate ale conectivității precum 3G HSDPA, WiFi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 4.0 și E-Compass. Conectarea facilă la internet pune în valoare toate specificațiile smartphone-ului, inclusiv cameră frontala de 2 megapixeli, ideală pentru autoportrete și convorbiri video.

Fiecare UTOK FURY dispune de beneficii precum 5 ani Garanție Extinsă prin aplicația preinstalata UTOK Now, o luna gratuită de filme, emisiuni, seriale și muzică prin aplicațiile Seenow și Zonga, 100 de cărți preinstalate în aplicația Elefant eBooks Reader și aplicația socială de going-ouț Getlokal.

UTOK FURY este disponibil pe site-ul www.utok.ro și la parteneri, având prețul de 999 lei.


Poate te intereseaza si