10 lucruri importante despre apple watch

Acestea sunt cele 5 motive pentru care Apple Watch se va bucura de succes!

Dacă ieri am vorbit despre cele 5 motive care îl vor determina pe Apple Watch să nu aibă prea mare succes, astăzi, este cazul să privim partea bună a lucrurilor și să găsim cele 5 motive pentru care Apple Watch se va bucura de un real succes.

5 motive pentru care Apple Watch se va bucura de succes!

1. E de la Apple

Apple este o companie cunoscută, prestigioasă, văzută mereu ca o “câştigătoare”. Întotdeauna lansarea unui nou produs este un eveniment social foarte mare. Oamenii au stat la coadă zile în şir ca să-şi cumpere primul iPhone sau iPad. Cu siguranţă, ceasul Apple se va bucura de aceeaşi atenţie şi va fi aşteptat cu nerăbdare. Unde mai pui că Apple investeşte în publicitate miliarde de dolari, presa acordă o mare atenţie fiecărui produs care urmează să fie lansat (publicitate gratuită) şi uite aşa creşte interesul pentru noul dispozitiv.

Cel mai important este însă faptul că oamenii de la Apple sunt inteligenţi. În timp ce celelalte companii s-au grăbit să lanseze smartwatch-uri “făcute pe jumătate”, Apple nu s-a grăbit şi a acordat o mare atenţie dezvoltării şi creării ceasului inteligent. Şi cu siguranţă va merita toată atenţia!

Apple Watch from Apple

2. “Ecosistemul” Apple

Toţi cei care au iPhone, iPad, iPod, Mac sau Apple TV au încă un motiv în plus să îşi cumpere un ceas Apple. Aceste dispozitive au fost construite să funcţioneze împreună! Nu ar fi drăguţ dacă ai putea să schimbi postul TV de la ceas? Să verifici dacă ai primit un mesaj fără să îţi mai scoţi telefonul? Dacă ai deja un produs Apple cu siguranţă vei avea motive în plus să îţi iei şi ceasul!

3. Are stil

Nicio companie nu a avut un impact mai mare asupra designului în tehnologie decât Apple. Aşadar, cu siguranţă ceasul Apple nu doar că va avea nişte funcţii valoroase, dar va arată si foarte frumos. Compania a apelat şi la industria fashion pentru a primi ajutor în promovare. Ceasul Apple ar putea deveni chiar următorul accesoriu “must have”!

apple watch are stil

4. Este distractiv

Când a fost lansat ceasul Apple, cea mai importantă parte a prezentării a fost atunci când oamenii au putut să îşi înregistreze bătăile inimii şi să trimită datele către un alt ceas. Această funcţie n-are niciun sens, mai ales când te gândeşti câte alte lucruri minunate şi utile poate să facă ceasul, dar i-a făcut pe oameni să zâmbească. Apple a reuşit să creeze un ceas inteligent foarte distractiv şi plin de culoare, care face ca celelalte smartwatch-uri să pară plictisitoare.

apple watch modele interesante

5. Face mai multe lucruri

Mulţi oameni se lasă uşor impresionaţi de apariţiile tehnologice fiindcă noutatea SF sună mişto, dar în cazul ceasurilor inteligente nu au avut niciun motiv să se entuziasmeze! Pebble şi Samsung Galaxy Gear oferă aceleaşi experienţe de bază precum ceasul de la Apple, dar nu au fost făcute într-un mod care să inspire şi să distreze. Ceasul de la Apple oferă experienţe frumoase, arată bine, are stil, este distracţiv, dar cel mai important este şi foarte deştept. Apple Watch are caracteristici hardware suplimentare, un procesor foarte puternic care va permite instalarea unor aplicaţii complexe.

SURSĂmaclife

Poate te intereseaza si