S6 confirma prezenta la MWC

Samsung Galaxy S6 va fi prezentat de sud-coreeni de la Samsung, în cadrul lui MWC 2015, ce va avea loc la Barcelona, pe 2 martie.

Dacă până acum, tot ce s-a discutat despre Samsung Galaxy S6 și posibila prezență a lui în cadrul lui Mobile Word Congress de anul acesta, toate acum se confirmă, Samsung anunțând în mod oficial această veste.

Încă nu se știe foarte clar, care dintre posibilele modele vor fi alese de Samsung pentru a le prezenta publicului. Există chiar șansa ca cele două variante de modele de Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge, nici să nu existe, aceste zvonuri ducându-se în eroare.

Cu siguranță Samsung Galaxy S6 va împrumuta din design Samsung Galaxy Note și Samsung Galaxy Alpha. La capitolul hardware, procesorul va fi unul octa-core Exynos 7240, Samsung renunțând la faimosul procesor Snapdragon 810.

Acum au apărut noi zvonuri cum că ar exista 3 posibile modele de Samsung Galaxy S6 – una model care să aibă o carcasă metalică, alt model cu spate din sticlă și un altul cu ecran cu două laturi curbate.

Până în martie când va avea loc MWC la Barcelona, nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem care vor fi cu adevărat specificațiile lui Samsung Galaxy S6.

Poate te intereseaza si