HTC ONE M9 HIMA

A mai ramas foarte puțin timp până la lansarea noului flagship produs de HTC. Poze cu HTC M9 nume de cod HIMA au scapat deja pe internet.

Cea mai de succes serie a lui HTC, seria ONE devine și ea foarte căutată și de interes pentru fanii utilizatorilor de smartphone-uri cu sistem de operare Android. Seara trecută, poze cu presupusul HTC M9 au fost publicate pe internet de site-ul francez NowHereAlse.Fr

HTC ONE M9 HIMA

Incă de la prima vedere, noul HTC M9, nu este foarte diferit. Se poate observa faptul că presupusul M9, imprumută la partea frontală aproape tot design-ul fratelui mai mare, modelul HTC ONE M8

Chiar dacă partea frontală este aproape identică, diferențe notabile găsim la partea din spate.

HTC ONE M9 HIMA 2

Se poate observa o cameră ce ocupă mai mult spațiu din spatele model M9. Probabil, această schimbare se datorează și faptului că aceasta se preconizează că o să aibă mai mulți megapixeli. Personal, nu cred in varianta de 20 MP prezentată ieri. Diferența este enormă și practic elimină motivația celor de la HTC, referitoare la camere foto cu puțini megapixeli.

O altă diferentă ar fi linia de la finalul spatelui, care este de o culoare mai deschisă ce delimitează finalul spatelui de centru.

Ce părere ai despre noul HTC ONE M9? Bine, aproximativ nou dacă observăm desgin-ul extrem de similar.


Poate te intereseaza si