Windows Phone

Microsoft vrea să permită aplicaţiilor dezvoltate pentru platforma Android să funcţioneze pe telefoanele sale Windows Phone.

Microsoft nu a putut niciodată să concureze cu Apple şi cu Google Play Store, dar acest lucru s-ar putea schimba! Compania vrea să permită aplicaţiilor Android să functioneze pe Windows Phone. Dezvăluirea a fost făcută de un fost angajat de la Microsoft, scrie The Information.

Asta ar însemna că pe Windows Phone se vor găsi, pe viitor, mai multe aplicaţii, iar asta s-ar putea dovedi destul de tentant pentru utilizatorii Android, care nu pierd nimic dacă fac această schimbare şi vor alege Windows Phone.

Chiar dacă Microsoft a luat această idee in calcul, exista posibilitatea ca dezvoltatorii să nu dorească să facă aplicaţii special pentru Windows Phone. Rămâne de vazut ce va decide compania şi dacă această informaţie a fost doar un zvon.

Probabil, lipsa unui magazin cu aplicații prezente și în magazinele AppStore sau Play Store este unul din motivele pentru care cumpărătorii aleg să nu achiziționeze telefoane cu sistemul de operare produs de Microsoft, Windows Phone.

Crezi ca în acest mod, platforma cu Windows Phone o să crească în popularitate dar și utilizare?

Poate te intereseaza si