apple ipad stylus

Noul iPad ar putea avea stylus.

Cu toate că Steve Jobs a fost împotriva tabletelor cu stylus, se pare că şefii de la Apple de acum au o altă părere. În curând, ar putea să apară pe piaţă iPad de tip Stylus.

Ming-Chi Kuo de la KGI Securities susţine că în primăvară Apple va lansa tableta cu stylus, care vine în “completarea” mult aşteptatei tablete iPad Pro, de 12,9 inch.

Kuo, despre care se ştie că are contacte serioase în compania Apple, a făcut aceste declaraţii bazându-se pe cercetările pe care Apple le-a făcut în ultima perioadă, scrie Apple Insider.

Cu toate ca Kuo a lansat doar un zvon, această informaţie este totuşi de luat în calcul, iar faptul că Apple ar putea crea un stylus nu este chiar un lucru imposibil. Pe piaţă există o cerere pentru astfel de tablete. În plus, iPad-urile sunt folosite foarte mult la locul de muncă, iar un stylus ar fi chiar de folos.

Kuo spune că prima versiune a companiei va fi una standard, pentru scris şi pointing, şi se va încărca prin USB Lightning. Versiunea avansata va presupune scriere 3D, bazată pe giroscop și accelerometru. Scrierea 3D îţi va permite să scrii în aer, iar datele să fie trimise automat pe iPad.

Experţii se aşteaptă ca preţul acestei tablete să fie destul de ridicat. Noul iPad Stylus va schimba cu singuranţă viitoarele modele de tablete.

Poate te intereseaza si