Samsung Galaxy Note Edge

Cele două telefoane au intrat recent în portofoliul Vodafone România.

Galaxy Note Edge este deja disponibil la cumpărare de pe site, dispune de un ecran Quad HD Super AMOLED de 5.6 inch, o grosime de 8,3 milimetri și greutate de 174 grame, acestea fiind primele lucruri pe care le caut la un nou telefon și de aici iau decizia dacă îmi place sau nu. Bateria este și ea generoasă, de 3000 mAh.

Iese în evidență cu ecranul curbat pe partea dreaptă, unde sunt afișate informații complementare celui principal sau pot fi accesate scurtături ale aplicțiilor. Personal, nu mă atrage designul, poate și pentru că sunt fan Apple.

main_phone

Cât despre Samsung Galaxy Alpha A3, acesta este disponibil în trei culori – alb, argintiu și negru, are un ecran de 4.5 inch qHD, grosime de 6.9 milimetri și greutate de doar 112 grame. Este foarte sexy, dacă aș putea spune, iar bateria este mai mult decât rezonabilă.

Alpha A3

Galaxy Alpha se recomandă la prețul de 59 euro cu abonamentul RED 25, iar Note Edge la 364 euro cu abonamentul RED 49. Poți beneficia de o reducere mai mare la prețul telefonului dacă portezi numărul din altă rețea de pe abonament și/sau predai unul sau mai multe telefoane prin programul BuyBack.

Poate te intereseaza si