Aplicatii pentru doamne si domnisoare

Doamnelor și domnișoarelor, acest articol trebuie să fie urmărit cu atenție! Cu siguranță măcar o aplicație o să fie pe gustul vostru.

Am ales 5 aplicații, pe care fiecare dintre voi trebuie să le aibă instalate în smartphone. Nu am făcut discriminări, am ales aplicații disponibile și în AppStore dar și PlayStore. Fie ca esti posesoare de un produs cu iOS sau Android, acestea vor fi disponibile pentru tine.

1. Wanello

Wanello

Hainele cu siguranță fac parte din “problemele” voastre zilnice, iar shoppingul de cele mai multe ori soluționează această problemă. Wanello este un fel de asistentă personala, o educi iar apoi ea îți face recomandări pe baza informațiilor colectate pe parcursul timpului.

2. i Love Fashion News.com

I Love Fashion News

Știm ca iți place să fii la curent cu tot ce apare în materie de haine și fashon. FashionNews o să fie clar cea mai bună prietena a ta. Te pune la curent cu toate noutățile în materie de Fashion!

3. My Pregnancy Today

My Pregnancy Today

La un moment dat, inevitabil o să ajungeți și la momentul când sunteti gravide, o aplicație utilă pentru această situație este My Pregnancy Today. Aplicația este ca un expert personal în domeniul gravidelor.

4. Women’s Health Workouts (doar pentru Android)
https://www.mobile247.ro/wp-content/uploads/2015/01/Women’s-Health-Workouts-LITE

Sănătatea este un punct cheie în cazul orcarei persoane, femeile fac din asta de multe ori un cult. Țin mult la imagine cât și la activitatea lor zilnică. Cu această aplicație poți face antremente singură pentru un corp de invidiat. Uiti pur și simplu de antrenori personali.

5. Tinder

Tinder

Nu trebuie să negam faptul că voi doamnele sau domnișoarele singure, aruncați și voi ochii peste profile ale baieților/bărbaților singuri. Cu Tinder sansa să vă gasiți un partener de viată devine și mai simplă. Este o rețea socială, bazata clar pe întalniri între femei și bărbați dar și invers.

Sper ca măcar o aplicație să fie de ajutor pentru voi.

Dacă ai și tu aplicații utile pentru doamne sau domnișoare, nu ezita să le menționezi mai jos, în secțiunea de comentarii. 

Poate te intereseaza si