oferta digi

Dorești un telefon nou la un preț mai mic? RCS RDS (DIGI) reduce prețurile pentru telefoanele achiziționate la abonament.

Ultimul operator telecom intrat pe piața de telefonie mobila, RCS RDS (DIGI) derulează în această perioadă reduceri considerabile clienților actuali sau celor noi ce aleg să achiziționeze telefoane din ofertă alături de abonamentele DIGI Mobil Optim. Sunt disponibile smartphone-uri ca: Samsung, HTC, Philips, Nokia, Lenovo sau brandul românesc Alliview.

Această oferta nu este permanentă, ea a început de curând și se încheie pe 8 februarie 2015. Aveti la dispozitie aproape 3 saptămâni pentru a alege telefonul dorit. Dacă te-ai decis, trebuie să mergi în punctele de prezență DIGI, unde consilierii iți vor oferi toate informațiiile necesare.

E bine de știut, faptul că reducerile sunt oferite pentru contractarea abonamentelor Optim sau Complet, pentru o perioadă de 2 ani de zile. Dacă bugetul nu iți permite achiziționarea unui telefon cu plată integrală, DIGI oferă și posibilitatea de a face plata în rate.

„Prin lansarea acestei campanii, continuăm să le oferim cât mai multor utilizatori de servicii de comunicații, posibilitatea de a beneficia de avantajele pe care le oferă serviciile Digi Mobil: internet și convorbiri nelimitate în rețelele nationale și internaționale, conținut video online la cerere prin aplicația Digi Play, dar și programele TV variate disponibile pe platforma Digi Online, punându-le la dispoziție telefoane mobile la cele mai bune prețuri.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Ești deja client DIGI pentru internet și televiziune? Atunci te poți abona la abonamentul Optim Nelimitat, costul acestuia fiind 5 euro pe luna cu TVA inclus. Vrei să mai achiziționezi un abonament? Noul abonament în acest caz o să fie mai ieftin, 4 euro lunar tot cu tva inclus.

Câteva variante:Folosești deja un abonament DIGI? Așteptăm opinia ta pentru a ajuta persoanele ce urmează sau doresc să facă parte din rețeaua mobilă DIGI. 

SURSĂGadget-Talk

Poate te intereseaza si