Prestigio MultiPhone

Prestigio a lansat un smartphone cu ecran uimitor și super performanțe – €“ Prestigio MultiPhone 5550 DUO.

Ecran generos pentru utilizare confortabilă și divertisment
Prestigio MultiPhone 5550 DUO dispune de un ecran IPS de 5.5-inci cu unghiuri de vizualizare generoase și imagini clare HD (720×1280), indiferent dacă este vorba de vizionare de filme, navigare pe web, jocuri sau citit.
Ecranul este protejat cu Native Damage Résistance Gorilla Glass 3 pentru un plus de securitate, fiind de 3-4 ori mai rezistent la zgârieturi sau lovituri.

Prestigio Multiphone 5550

Procesor Quad Core puternic
Cu procesorul rapid și productiv Quad Core cu 1.3 GHz și 1GB RAM, orice operațiune efectuată se va desfășura ușor și rapid. În plus, memoria poate fi extinsă cu încă 32GB cu ajutorul unui cârd SD.

Autonomie mare a bateriei
Puteți utiliza Prestigio MultiPhone 5550 DUO o perioadă lungă de timp cu o singură încărcare datorită bateriei puternice de 3000 mah.

Fotografii și video de calitate cu un singur click!
Prestigio MultiPhone 5550 DUO este dotat cu o cameră de 13.0MP cu senzor Sony IMX 179 și autofocus pentru fotografii și înregistrări video de super calitate. Rezoluția camerei este uimitoare, iar fotografiile vor fi clare și luminoase, comparabile cu cele ale unei cameră foto de super calitate.

prestigio multiphone 5550 back

Android 4.4 KitKat
Noul MultiPhone 5550 DUO beneficiază de cea mai nouă variantă de Android 4.4 KitKat cu design nou și performanțe îmbunătățite. Interfață de utilizator este eleganță și rafinată, iar îmbunătățirile aduse apelurilor și mesajelor sunt importante. Noul Android este mult mai focusat pe performanță și productivitate.

Dual SIM

Prestigio MultiPhone 5550 DUO dual SIM va oferă posibilitatea de a alege cele mai bune tarife pentru apeluri vocale și internet mobil. Când va aflați în străinătate puteți utiliza o cartela locală pentru a păstra legătură cu familia și partenerii de afaceri și realiză economii importante.

Design elegant și modern

Pentru un dispozitiv cu ecran de 5.5”, Prestigio MultiPhone 5550 DUO este surprinzător de subțire și elegant. Are finisaje superioare și materiale de cea mai bună calitate. Puteți alege culoarea preferata dintre cele trei disponibile: negru, albastru sau bronz.
Prestigio MultiPhone 5550 DUO este disponibil la pretul de: 699 lei


Poate te intereseaza si