Facebook a creat Facebook at Work pentru angajati

Facebook at Work, este o nouă aplicație destinată angajatilor. O platformă de socializare la serviciu fără să aibă parte de reclame iar discuțiile sunt securizate.

Cei de la Facebook s-au gândit că este timpul să integreze reţeaua de socializare în mediul de afaceri şi cel coorporativ. Ideea le-a venit probabil după ce au văzut că grupurile pe care le fac angajaţii se bucură de un mare succes.

Facebook a lansat ieri pe piaţă un nou produs despre care se vorbeşte de câteva luni bune. Este vorba despre Facebook at Work, o platformă de socializare pentru companii. Angajaţii pot să se logheze la reţea direct prin Facebook sau pot să descarce aplicaţia “Work” pentru Android şi iOS, disponibilă în Google Play şi App Stores.

Aceasta le permite angajaţilor să intre în legătură cu ceilalţi colegi de muncă şi să se pună la curent cu toate informaţiile utile din firmă. Este practic o reţea de socializare la serviciu. Platforma va arata exact ca site-ul Facebook, are News Feed şi profil. Cei de la Facebook promit confidenţialitate maximă şi tot ce se postează pe Facebook at Work poate fi vizualizat doar de angajaţii companiei respective.

Utilizatorii au optiunea de a-şi crea un nou cont de user pentru a se loga sau pot să îşi folosească contul personal. Scopul este incurajarea angajatilor să comunice mai multe între ei.

Facebook at Work se diferenţează de reţeaua de socializare standard prin faptul că nu vor exista ads, iar informaţiile nu vor fi monitorizate şi filtrate. E foarte simplu de folosit fiindcă are acelaşi meniu ca Facebook-ul. Momentan, s-a lansat doar programul pilot, care va fi testat de câteva companii, şi este gratis.

Crezi că Facebook at Work va fi utilizat la firma la care lucrezi? 

Poate te intereseaza si