Samsung își întărește portofoliul de produse cu un nou model, Galaxy A7, astfel compeția cu phabletul celor de la Apple, iPhone 6 Plus o să fie mai ușoară.

După ce Apple a lansat iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, sud-coreeenii de la Samsung se pregătesc să lanseze in primăvară smartphone-ul Galaxy A7, cu carcasă metalică. Telefonul de 5.5 inch va avea 2GB RAM, un procesor de 8 core, display Super AMOLED și o carcasă premium din metal.

Vor exista doua tipuri de Galaxy A7. Prima varianta este cea cu un singur SIM, cu procesor Exynos 5430, quad-core Cortex A15 care funcţionează cu viteza de 1.8 gigaherți şi un quad-core Cortex A7 care rulează la 1.3 gigaherți.

Cea de-a doua versiune este dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon MSM8x39, are două procesoare quad-core Cortex A53, care functionează unul la 1.5 gigahertz şi unul la 1 gigaherți.

Noile modele Galaxy A7 vor avea 16 GB de memorie de stocare si 2,600 mAh baterie. Dispozitivele sunt dotate cu o camera frontală de 5 MP, iar cea principală va avea 13 MP. Telefoanele se vor găsi în trei culori: negru, alb şi auriu, la un preţ de 600 de dolari.

Galerie foto Samsung Galaxy A7 SM-A700F

Ce părere aveți despre acest nou model? Va putea concura cu iPhone 6 Plus?

Poate te intereseaza si