Utok Dorel

UTOK lansează cele mai rezistente smartphone-uri din gama: Dorel și Explorer.

UTOK face pasul în categoria telefoanelor rezistente la șocuri mecanice, praf și apa, prin anunțarea modelelor Dorel și Explorer, cu certificat IP67 ce asigură o funcționare optimă în cele mai dure condiții.

 UTOK Dorel și Explorer oferă atât funcțiile de bază ale unui telefon, cât și puterea, versatilitatea și avantajele unui smartphone ce poate rulă cele mai noi aplicații Android. UTOK Dorel este destinat celor ce experimentează în fiecare zi condiții provocatoare, în timp ce UTOK Explorer se adresează celor cu simțul aventurii, dornici să cunoască fiecare colț al naturii. Cu ajutorul învelișului cauciucat, certificat IP67 ce le face rezistente la praf și scufundarea în apa timp de 30 de minute, UTOK Dorel și Explorer sunt perfecte pentru utilizarea în condiții extreme.

utok_dorel_2

 

Fiecare dintre cele două smartphones este echipat cu un procesor Dual Core, cu frecvență de 1.2 GHz, un ecran IPS de 3.5 inch, memorie internă de 4GB, cu posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul unui cârd microSD de până la 32 GB, cameră de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, o baterie cu capacitate de 2000 mah și sistem de operare Android 4.4 KitKat.

În plus, ambele smartphones dispun de beneficii precum 5 ani Garanție extinsă prin aplicația UTOK Now, o luna gratuită de filme, seriale, emisiuni înregistrate și live și meciuri de fotbal prin Seenow, o luna gratuită de acces la peste 25 de milioane de melodii prin Zonga, 100 de cărți pre-instalate, accesibile prin aplicația Elefant eBooks Reader și aplicația socială de going-ouț Getlokal.

utok_explorer_1

 

 UTOK Dorel și Explorer sunt disponibile la precomandă pe site-ul www.utok.ro și pe ale partenerilor, la prețul de 599 lei, livrările începând din data de 2 februarie 2015. 


Poate te intereseaza si