Samsung Galaxy j1

Samsung lansează primul model de telefon din familia nou creată “Galaxy J” – Samsung Galaxy J1.

Săptămâna trecută sud-coreeni de la Samsung au lansat mult așteptatele modele de Samsung Galaxy A3, A5 și au anunțat alte două noi modele de smartphone, Samsung Galaxy E5 și E7.

Samsung lansează noi modele de smartphone – Samsung Galaxy A3, A5, E5, E7.

Cu toate că aceste modele au fost așteptate în cadrul lui CES 2015 ce s-a încheiat în urmă cu puțin timp, Samsung a anunțat lansarea într-un cadru mai restrâns, la un eveniment în India.

Chiar dacă a trecut puțin timp de la lansarea noilor modele de smartphone-uri – Samsung Galaxy A3 și A5, sud-coreeni au anunțat un nou model de telefon – Samsung Galaxy J1.

Primele imagini cu noul model de Samsung Galaxy J1 au fost publicate de către cei de Sammobile care ne anunță că telefonul va beneficia de niște funcții deosebite, specifice telefoanelor high end.

Samsung Galaxy J1 va veni cu un procesor quad-core de 64 biti, 1,2 GHz, un Marvell PXA1908, însoţit de 1 GB RAM şi 4 GB stocare. Acelaşi Galaxy J1 va sosi cu slot microSD, o baterie de 1850 mAh şi va avea 4 versiuni: una single SIM LTE, dual SIM LTE, single SIM 3G şi dual SIM 3G. Versiunile 3G vor avea o cameră frontală VGA în locul celei de 2 MP.

Samsung Galaxy J1 va putea fi achiziționat în cel mai scurt timp, după 14 ianuarie.

Samsung Galaxy J1 1

 

Poate te intereseaza si