huawei participa la ces 2015

Huawei a prezentat în cadrul CES 2015  peste 100 din cele mai noi produse ale companiei.

Printre produsele prezente la Las Vegas se regăsesc modelele de smartphone-uri vârf de gamă recent lansate, dispozitive purtabile, tablete, dispozitive pentru acces mobil, dispozitive pentru acces mobil pentru acasă, dispozitive inteligente pentru casă, dispozitive dedicate platformelor de conținut media și module montate pe vehicule.

De asemenea, compania a marcat și începerea noii ere Hilink – care reprezintă strategia de a oferi consumatorilor din întreaga lume soluții complet integrate pentru internet mobil – ca dovadă a angajamentului de a aduce utilizatorilor tehnologii de ultimă generație și de a crea experiențe de conectare extraordinare, destinate tuturor.

Smartphone-urile Huawei, preferate de către consumatorii din întreaga lume

La standul Huawei din cadrul CES 2015 au fost prezentate modelele Huawei P7 (ediția Sapphire, Arsenal și edițiile standard), Huawei Mate7 (ambele ediții, atât cea premium, cât și cea standard), la fel și Huawei Honor 6 și Huawei Honor 6 Plus.

Urmând succesul modelului Huawei P6, smartphone-ul Huawei Ascend P7 a întregistrat livrări de aproximativ 4 milioane de unități în doar 6 luni de la lansarea sa globală din mai 2014. Totodata, Huawei Mate7 a fost bine primit în întreaga lume, din momentul lansării acestuia în luna septembrie a anului trecut. Consolidând poziția Huawei ca unul din liderii de piață pe segmentul smartphone-urilor de top, smartphone-ul Huawei G7 (lansat de asemenea în cadrul IFA 2014) a înregistrat livrări de peste 1 milion de unități în doar 2 luni de la lansare.

Huawei lansează Era “Hilink”

Standul companiei din cadrul CES a inclus și viziunea Huawei privind era Hilink, respectiv strategia sa de a oferi soluții complet integrate de internet mobil pentru consumatorii din întreaga lume.

Platforma produselor inteligente de acasă conectate, incluzând media, spațiu de stocare, monitor de verificare a calității aerului, prize inteligente și un ventilator electric inteligent, printre multe altele, își propune să ofere o conectare ușoară oamenilor de pretutindeni, oricând.

Tabletele Huawei MediaPad T1 și X1, dispozitivul portabil TalkBand B1, dispozitivul de acces mobil E5 PRO, dispozitive de acces pentru acasă PT500 și WS331C, dispozitivul pentru platforma OTT Huawei M330 și modulul montat pe vehicule ME909Tu-565 au fost deasemenea prezentate pentru a demonstra soluția integrată “Hilink”, oferita de Huawei.

 


Poate te intereseaza si